fredag, september 21, 2012

Ber om forbønn etter sjikanen fra Magnar Tanem

I dag ber jeg om forbønn. Jeg kjenner meg ekstra sliten etter å ha blitt utsatt for sjikanen fra Magnar Tanem. Og når en nettopp har hatt et hjerteinfarkt er man ikke så sterk som før til å håndtere det hatet som Magnar Tanem viser. Tidligere i dag mistet jeg balansen, og falt og har fått en veldig smertefull rygg. I dag fortsetter Magnar Tanem - vel vitende om at den eneste årsaken til at han gjør det - er å ramme meg, og alt det jeg står for. For den som leser innlegget hans i dag fremstår Tanem som den hyggeligste av alle. Han skriver: 'Vår gode ven Bjørn O. Hansen, som driv ein baptistkyrkjelyd på Eina, legg stor vekt på bøn ...'.

På denne måten får han det til at jeg har noe å gjøre med hans obskure parti. Hvilket jeg ikke har, og vil aldri komme til å få. Det han står for tar jeg kraftig avstand fra. Jeg har verken vært venn av Magnar Tanem eller hans parti. For det andre så driver jeg ikke 'ein baptistkyrkjelyd' heller. Kristi himmelfartskapellet er et økumenisk bønnekapell. 

Jeg har vært i kontakt med politiet, og har avtalt et møte med dem mandag. Det gjelder pengeutpressingen fra Magnar Tanem. Tanem har som jeg tidligere har fortalt krevd 3000 kroner innen tirsdag for å slette det han har lagt ut på nettsiden om meg. Begrunnelsen hans er at partiet hans trenger penger.

Denne helgen skal jeg tale på en menighetsweekend igjen. Be gjerne om at jeg får den fysiske styrken jeg trenger. Nå er jeg på vei til sykehuset for en samtale med behandlende lege. Jeg kjenner meg veldig sliten, og hadde vært veldig glad for å slippe den belastningen Magnar Tanem har utsatt meg for. Hjertesyke burde sluppet slikt, men Tanem tar ingen hensyn.

5 kommentarer:

Broder i Kristus sa...

Bønn.
Jesus du som elsket alle mennesker og som ser hvordan Bjørn Olav i sin sårbarhet og kroppslige kraftløshethar det vondt nå. Du ser hvor mye han gleder mange mennesker med sin blogg som er ærlig ønske om å åpne hjertene for din kjærlighet.Han gir oss ansikt på mennesker fra alle kulturer som lider for sin tro. Du som ser at han forsøker å være ett lys i mørket istedenfor å forbanne dem som gjør urett. Jesus vi ber deg om å styrke han så bønne Norge og dem som ønsker fast åndelig føde kan ha ett sted å få næring i en verden i stadig utfordring. Takk Jesus for du har latt Bjørn Olav være en budbringer for å søke på dypet etter deg. Jesus tilgi dem som bruker ditt navn for å lage splid på jorden.

Anonym sa...

Eg skal be for deg!

Anonym sa...

Eg skal hugsa på deg og be for deg! Matt. 6.8

Paul Bø sa...

Er med deg i bønn, Bjørn Olav

Anonym sa...

Vel...det er faktisk slik at mot dumskap og uvilje kjempar sjølv Gudar forgjeves.
Og hr. Tanem er nettop ein slik dum uvillig person.
Trøst deg med at han ALDRI vil få nokon tilhengarar til sitt parti, i allefall ikkje mange.