tirsdag, september 11, 2012

Bønnekonferanse i Kristiansand til helgen: Josef-generasjonen og den kommende tid for Norge

Til helgen møter Nasjonalt bønneråd bederne i Kristiansand. I stedet for å arrangere en nasjonal bønnekonferanse på Grimerud, som vi har gjort i mange år nå, opplevde vi som sitter i styret for Nasjonalt bønneråd, at vi i år skulle komme sammen med bederne på Sørlandet, og sammen med dem søke Herren i stillhet, lovsang og bønn.

Lørdag 15. september blir det to offentlige samlinger, begge i Kristiansand domkirkes menighetshus. Hit er alle hjertelig velkommen til å be sammen med oss, og lytte til det vi opplever er Herrens tiltale til oss akkurat nå.

Christine Larkin fra Storbritannia og Bjørn Olav Hansen skal dele et profetisk budskap som handler om Kristi kropp i Norge. Er vi forberedt på den tid vi nå går inn i - en tid preget både av Guds velsignelser, men også om en kommende trengselstid? Utgangspunkt for det de vil dele handler om det de kaller Josef-generasjonen. Begge har fått det dette budskapet uavhengig av hverandre.

Som kjent profeterte Josef om syv år med overflod og syv år med nød. Det er interessant at statsminister Jens Stoltenberg tidligere i år advarte oss om at Norge ikke vil slippe unna de store rystelsene Europa opplever, og henviste nettopp til beretningen om Faraos drøm som Josef tydet. Vi opplever at Gud taler til nasjonen Norge om nettopp dette, og den betydningen Josef fikk spille i nasjonen Egypt som fikk ringvirkninger for Israels land og folk.

Christine Larkin er i hjemlandet en profetisk røst som er anerkjent i de fleste kirkesamfunn, blant annet har hun talt ved ulike anledninger i Times Square Church, som ble grunnlagt av David Wilkerson.  Hun har også besøkt Norge en rekke ganger.

Vi vil også dele med hverandre siste nytt fra bønnefronten i Norge.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei
Hvilke klokkeslett er disse åpne samlingene på lørdag?
Odny

Bjørn Olav sa...

Takk for at du spør. Ser at jeg har glemt å skrive dette. Det er kl 15.00 og 19.00