søndag, september 23, 2012

Menighetstur med en smak av Rondane

Det var slikt et vènt syn å se Furusjøen og snødekte fjelltopper i Rondane, når vi kjørte oppover mot setra til Kirketeigen i Nord-Fron i går. Jeg har lenge drømt om å få se Rondane igjen. Det har liksom vært 'mitt' fjell siden jeg begynte å gå i fjellet for riktig mange år siden.                              

Men det ble ingen mulighet til en fjellvandringstur i fjor, og jeg vet ikke helt om vi klarer å få det til i år heller. Derfor ble det så fint å få se de kjære fjellene igjen. Selv om det var på avstand. Utflukten ble gjort i forbindelse med en menighetsweekend for Brumunddal baptistmenighet, som jeg har vært taler på. Dessverre var det ikke så langt jeg klarte å gå. I en slak oppoverbakke fikk jeg et angina-anfall og måtte sette meg ned. Mens de andre gikk videre, brukte jeg god tid på å gå tilbake til setra.

På menighetsweekenden underviste jeg over følgende temaer:

Åndelig vekst og modning
Å leve evangeliene
Å be med kroppen
Etterfølgelsen av Kristus - en imitatio

Skulle det være andre menigheter som ønsker en menighetsweekend med disse temaene, eller 'Hverdagslig bønneliv' som et annet tema jeg underviser om, så er det bare å ta kontakt via: bjornolav58@gmail.com

Jeg kan ikke love å komme, men vurderer alltid slike henvendelser under bønn. Det var veldig fint å være sammen med vennene fra Brumunddal.

Ingen kommentarer: