fredag, juli 19, 2013

Armensk kvinne valgte Jesus fremfor Islam

Jeg ble så inspirert av noe den svenske pinsenestoren Stanley Sjöberg (bildet) deler med sine lesere i dag, at jeg bare måtte dele det med bloggens lesere:

Han forteller at han har fått et brev fra Armenia. En ung kvinne ville ha hans råd om hun skulle bli døpt med full neddykkelse, eller om hennes barnedåp var nok. Kvinnen var et barnbarnsbarn fra til en av de overlevende fra massakren på kristne i Tyrkia under første verdenskrig.

Under en lengre tid hadde hun vært påvirket av en muslim som hadde gjort alt for å overbevise henne om Islam og heller lese Koranen enn Bibelen. Hans siste anstrengelse hadde vært å ta frem en video hvor en muslimsk professor, Ahmed Deedat, angriper Stanley Sjöberg.

Kvinnen lyttet til videoen og funderte. Svarene Stanley Sjöberg gav på angrepet fra Deedat i videoen overbeviste henne om å tro på Jesus og ha ydmykhet for Bibelen. 'Nå har kvinnen overgitt seg helt til Jesus og hun er blitt overbevist om at hun skal tilhøre en forsamling i Armenia og skal nå ta imot dåpens velsignelse,' skriver Stanley Sjöberg og så legger han til:

'Dette er det største i livet, å få være en link i en sammenheng der enkeltmennesker forstår hvem Jesus er og overlater sine liv i Herrens hender. Min fredagsmorgen ble rikt velsignet når jeg rett før 0500-tiden fikk en slik mail som denne'.

Ingen kommentarer: