fredag, juli 05, 2013

Kjemp for friheten til å forkynne Guds ord - rent og uforfalsket!

Han gir seg ikke så lett, den gamle kjempen! Mens han kjemper sitt livs tøffeste kamp mot lungekreften, ber han innstendig kristne verden over om å involvere seg i en annen kamp: beskytte deres frihet!

Og for han som er blitt kalt 'Jesusbevegelsens far' dreier det seg om friheten til å forkynne Guds ord, rent og uforfalsket.

Utgangspunktet dreier seg om en ny lov på trappene i California, hvor Calvary Chapel-bevegelsens 'moderkirke' ligger, og hvor Chuck Smith er hovedpastor. Men dette er jo ikke en kamp som dreier seg om California alene. Dette er en kamp som må kjempes over alt hvor man forsøker å sette begrensninger på hva som er lov å forkynne.

Våre trosfeller i andre land har betalt en høy pris for å være tro mot Guds ord. Mange med livet som innsats. Vi kan ikke gjøre mindre! Selv om våre myndigheter vil innføre lover som medfører fengselsstraff for å tale Guds ord slik det står, så må vi ikke gå kompromissets vei - men heller ta vår straff.

I dag takker jeg Gud for Chuck Smith (bildet). Kreften tar endret seg til det verre, men vi fortsetter å be om full helbredelse. Og jeg takker Gud for denne mannen som midt i 80-årene fremdeles holder fast på Guds ords autoritet.

Ingen kommentarer: