fredag, juli 26, 2013

Mange brasilianere kommer til tro gjennom Sammy Tippits evangelist-tjeneste

Det er ikke bare paven som besøker Brasil i disse dager - det gjør også den amerikanske evangelisten og bønnelederen Sammy Tippit (bildet).

De dagene han har vært der har mange mennesker kommet til tro på Herren Jesus. Det synes jeg er stort. Jeg har fulgt Sammy Tippit's tjeneste i flere år, og vet at han har stor integritet i sin tjeneste. Han er ordinert hos Sørstatsbaptistene, og under det såkalte Jernteppet betydde han mye for mange som ble forfulgt for sin tro. I 1999 holdt han en stor møtekampanje i Addis Ababa med over 300.000 møtebesøkende de fire dagene kampanjen varte. Samme år forkynte han også evangeliet i Maracana, verdens største stadion, lokalisert i Rio de Janeiro. Det er hit Sammy Tippit nå er på vei. De 40 årene han har forkynt evangeliet har han besøkt over 80 land.

19.-21. juli talte Sammy Tippit i Rio de Janeiro i forbindelse med en konferanse der med tema: 'Hvordan be for familien din?' Det er derfra dette bildet er hentet. Lørdag samme helg talte han på en samling for pastorer, og det var god respons. Søndag kveld var det et åpent evangelisk møte hvor mange overgav seg til Kristus.

Denne uka har Sammy Tippit spilt inn flere undervisningsvideoer om evangelisering. Det er forventet at tusenvis av mennesker vil følge disse undervisningsvideoene, og Herren alene vet hvor mange mennesker som gjennom dem vil bli vunnet for Guds rike.

I byen Maceio er det planlagt utadrettede møter i regi av baptistene. Kona til Sammy, Tex Tippit, holder seminarer for konene til de brasilianske pastorene. La oss be for møtene.

Ingen kommentarer: