onsdag, juli 10, 2013

- Morsi og Det muslimske brorskapet truet med å drepe alle kristne som ville avgi stemme

Egypteren, Dr Michael Youseff (bildet), som er grunnlegger av Apostlenes kirke i Atlanta, USA, med sine 3000 medlemmer, sier at det er til det beste for egypterne at Morsi-regimet er falt. I følge ham holdt representanter for Det muslimske brorskapet kristne koptere og egyptere unna valglokalene, og truet med å drepe dem om de stemte ved presidentvalget.

- Så langt som de kristne angår så er de lykkelige over å være kvitt Mori, sa pastor Youseff i et intervju med den kristne nettavisen Christian Post i går. Youseff forteller i intervjuet hvordan predident Morsi sakte, men sikkert, skiftet ut folk i nøkkelposisjoner med islamister. Gjennom sine mange kontakter kan også Youseff føre bevis for at Det muslimske brorskapet stilte seg utenfor valglokalene, med våpen i hånd, og truet med å drepe alle kristne som kom for å avgi sin stemme ved det forrige presidentvalget. Det førte til at tusenvis av kristne ikke kunne stemme.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg har forgjeves lett etter dette intervjuet med pastor Youssef på Christian Post. Har du en link til denne artikkelen?

Bjørn Olav sa...

http://www.christianpost.com/news/christian-decapitated-in-egypt-by-suspected-militants-attacks-continue-99856/

Bjørn Olav sa...

PS. Fint om du skriver hvem du er i stedet for å stille spørsmål anonymt.