mandag, juli 22, 2013

SISTE: Be for Natasha som ligger livstruende skadet på sykehus i Hvite-Russland

Kan du være med på å be for et påtrengende bønneemne? For Natasha Brutski (bildet), kona til den nasjonale lederen for Russian Ministries i Hvite-Russland, Gennadij Brutski, og mor til fire ungdommer i videregående skole. Russian Minsitries er et arbeid drevet av russiskfødte baptister med hovedbase i USA.

Hun befinner seg i en livstruende tilstand  på et sykehus i hjemlandet. Grunnen er at sykehuset har satt en feil diagnose og derfor feilmedisinert henne.

5. juli var hun utsatt for et fall. I fallet pådro hun seg hjernerystelse og brudd i to virvler. Men legene som undersøkte henne fant ikke ut at hun hadde noen virvelbrudd. De neste 10 dagene fikk hun beskjed om å gå, til tross for stadig økende smerte. Dette forverret situasjonen betraktelig. Hun fikk feber, men legene behandlet henne heller ikke for dette.

17. juli måtte de operere og fjerne 1,5 meter av hennes tarm. Nyrene har sviktet og hun får dialyse. Når dette skrives - 23.30 mandag kveld - ligger hun på intensivavdelingen. Lungene er i ferd med å fylles med væske.

Kan du bli med på å holde henne oppe i bønn? Og be Herren gripe inn og redde hennes liv?

Ingen kommentarer: