tirsdag, juli 02, 2013

Vekkelsen fortsetter å brenne på Azorene

Vekkelsen fortsetter på Azorene! Nå er også øya Terceira berørt.

'Vi opplever en besøkelsestid sendt av Gud', forteller Antonio Emanuel Silva, som er diakon i Azorene Baptistmenighet.

Søndag 30.juni kom mer enn fire personer til tro på Jesus som sin Frelser og Herre på denne øya.

'Det dreier seg om en tenåring ved navn Guida, en gift ung dame ved navn Lucia og to eldre: Conceicao og Evelina,' forteller Antonio Emanuel Silva som legger til: 'Pastoren som heter Art er åndelig sett i fyr og flamme. Vi legger merke til det når han preker! Det er også kona mi, Delia, som oversetter fra engelsk til portugisisk. Hun oversetter trofast budskapet som formidles fra Guds ord'.

Så langt har 25 mennesker blitt frelst siden januar i år. Disse er alle tilhørende den azoriske befolkningen. Så langt man kjenner til er dette første gang noe slikt skjer på Azorene.

'Jeg kjenner at Gud har fornyet meg, og jeg ønsker ikke noe annet enn å gi Gud all ære', sier Antonio Emanuel Silva.

Med unntak av de som kom til tro denne helga er samtlige av de nyfrelste døpt og lagt til Azorene Baptistmenighet. Bildet er fra en av dåpshandlingene.

Her er fakta om Azorene hentet fra Wikipedia:

Azorene eller Asorene (portugisiskAçores) er en portugisisk øygruppe i Atlanterhavet, ca. 1500 km fra Lisboa og 3900 km fra den nordamerikanske østkysten. De ni øyene som utgjør Asorene har et samlet areal på 2355 km² med en befolkning på 246 018 (2006). Øygruppen er ved siden av Madeira en av Portugals to selvstyrte regioner. Største by er Ponta Delgada på São Miguel.
De ni større øyene strekker seg sammen med de åtte Formigas-klippene over 600 km fra nordvest til sydøst. Hele dette området utgjør en eksklusiv økonomisk sone på 1 100 000 km². Alle øyene er vulkanske, og vulkanen Ponta do Pico (2351 moh.) på øya Pico er øygruppens (og Portugals) høyeste punkt. Asorene er i virkeligheten toppene på noen av klodens høyeste (undersjøiske) fjell.

Ingen kommentarer: