mandag, oktober 30, 2017

En drøm jeg har

Jeg bærer på en drøm. En tid nå har Herren talt til meg om å forsterke kallet mitt til å be og leve i stillhet. Jeg ser også at Parkinsons sykdommen mer og mer setter sitt preg på dagene mine, så jeg må spare på kreftene. Nå kommer jeg til å fortsette reisevirksomheten så lenge jeg har krefter til det, men når jeg ikke er på reise trenger jeg et sted hvor jeg kan trekke meg tilbake for å be, søke Herrens ansikt og hvile.

Jeg har en liten koie (en skogsarbeiderbrakke) inne i skogen, som jeg eier, men dessverre er den for liten til å overnatte i. Jeg trenger derfor en litt større koie slik at både May Sissel og jeg være der. Den trenger ikke å være større enn at vi får plass til en seng, og at det er et oppholdsrom hvor vi kan be.

Men vi har verken plassen hvor en slik koie kan bygges, koia eller penger!

Slik var det også når jeg fikk drømmen om det som skulle bli Kristi himmelfartskapellet. Men det ble bygget i Guds time. Vi kommer til å fortsette virksomheten der. Det er mitt livskall, men nå kaller også Herren meg til å bruke mer tid i bønn.

Kunne du tenke deg å være med på å be om at dette ble en realitet? At vi finner den egnede tomten i Vardal, Snertingdal, Gjøvik, Østre og Vestre Toten eller Søndre eller Nordre land. Det er ikke store plassen vi trenger. Aller helst inne i en skog, hvor det er usjenert og stille. På grunn av at jeg har vanskeligheter med å gå så må eiendommen ligge slik til at jeg klarer å gå dit. Kanskje noen kjenner til en slik eiendom?

Skulle noen blir minnet om å støtte oss økonomisk for å kunne realisere denne drømmen og det neste steget i vår tjeneste, så er vi svært takknemlige for det. Da kan du bruke konto: 1604.04.04345 som har navnet White Fields Mission.

Billedtekst: Dette er et illustrasjonsbilde av en bønnekoie. Det blir mer og mer tydelig at Herren kaller meg inn i en djupere bønnens tjeneste.

Ingen kommentarer: