tirsdag, oktober 24, 2017

SÅ velsignet etter helgen i Bergen!

Det ble en begivenhetsrik og velsignet helg i Bergen. Og hvilket fantastisk vær - nesten en Indian Summer!

Som jeg allerede har fortalt på bloggen var det stor oppslutning om seminaret lørdag i vakre Bergen baptistkirke, og til gudstjenesten søndag var kirken nesten fullsatt. Så lett å undervise, en virkelig inspirerende forsamling å tale til! Jeg underviste om det åndelige livet i livets andre halvdel - møte med livskrisene. Så mange flotte mennesker som hører til denne menigheten! Vi gledet oss også stort over å få være med på en barnevelsignelse denne søndagen, som menighetens nye pastor, Jan Helge Hindenes, gjorde på en så god måte. Det var forbilledlig!

Søndag kveld talte jeg i Ulrikkenfellesskapet, et husmenighetsfellesskap med tilholdssted i nettopp Ulrikken-området! Der talte jeg om 'Kraften i Guds velsignelse'. May Sissel og jeg gledet oss stort over å få dele fellesskap med denne flotte gruppen! Vi har jo selv bakgrunn fra et husfellesskap, som vi var den del av i ti år. Her kjente vi oss hjemme!

Og i går - mandag - underviste jeg i fire timer på Veien bibelskole. Det er andre gangen jeg gjør det. Så godt å møte disse flotte studentene. Her underviste jeg om det hverdagslige bønnelivet, og delte med studentene noe av de erfaringene jeg har gjort på bønnens området. Mandagen ble avsluttet med et lunsjmøte med generalsekretær Morten Askeland og staben i Åpne Dørers kontor i Bergen. Bloggens lesere vet jo godt at jeg er spesielt interessert i situasjonen til den lidende kirke.

Så mange flotte mennesker vi har møtt, så mange gode samtaler! Over alt blir vi spurt om å komme igjen snart. Vi fikk også anledning til å være sammen med nære venner og stifte bekjentskap med nye. Godt også med gjensyn med folk vi setter stor pris på, alle tre stedene. Vi gledet oss over det gode reisefølget vi hadde med oss fra Gjøvik, Ragnhild Hay, en god venn gjennom mange år.

Takk til alle dere som har bedt for oss. Det har vi merket.

Ingen kommentarer: