tirsdag, oktober 24, 2017

Vennskap

Jeg er så takknemlig for gode vennskap! Mellom møter i Hamar og Oslo og på vei videre til Kristiansand tok Peter Halldorf seg tid til å besøke oss. Det satte jeg stor pris på. Når man er syk er det godt å få besøk av en god venn. Jeg har kjent Peter Halldorf gjennom noen år nå, og har lært ham å kjenne som en ydmyk, raus og ikke minst kunnskapsrik mann, med en tilstedeværelse som er sjelden. Vi fikk begge interesse for ørkenfedrene og kirkefedrene på omtrent samme tid.

Peter Halldorf kommer i disse dager ut med en ny bok. Denne gangen om profeten Jeremia. Det utgis på Artos forlag. Om den vil bli oversatt til norsk vet jeg ikke, men det er lov å håpe! Bøkene til Peter Halldorf er jo blitt godt mottatt i Norge, og mange er de som har hatt stort utbytte og velsignelse av å lese dem.

Peter Halldorf er ikke lenger leder for kommuniteten jeg er en del av, men han fortsetter å holde retretater, skrive, være redaktør for tidsskriftet Pilgrim og besøke Norge. Det er jeg ikke alene om å glede oss over.

Billedtekst: Vår Wheaton terrier, Poirot, liker å bli tatt bilde av, så han passet på nå også!

Ingen kommentarer: